Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Druzsbaczky Ildikó, a Vegetáriánus ebéd háziasszonya, megálmodója és működtetője vagyok.

Küldetésem, hogy minél többeknek megmutathassam, milyen színes és ízgazdag a zöldségek-gyümölcsök világa, hogy van élet hús nélkül, ami korántsem sanyarú és egyhangú.

Több mint 20 éve vegetáriánus étrendet követek. Bár kisbabaként még füstölt szalonnát is kaptam kenyérfalatkákon, hogy erősödjek (nem sikerült a kísérlet), és később, kislányként is szívesen szalonnáztam az apukámmal, sosem voltam igazán nagy húsevő.

Felnőttként aztán egy zöldségrajongó barátnőmmel kezdtünk kalandozni a vegetáriánus világban, ami azóta is tart.

Izgalmas a különböző zöldségekkel és gyümölcsökkel kísérletezni – mit mivel készítsek együtt, milyen eljárással, milyen fűszerekkel. Néha egészen különös ötletek jönnek, ahogyan megpróbálom elképzelni az ízek összhatását.

Ki gondolná, hogy a sárgaborsó és a párolt alma milyen finom tud lenni együtt? Vagy hogy a paradicsomlevesbe egy pici fahéj milyen izgalmas mélységet varázsol? A friss, zsenge medvehagymalevél mennyire harmonizál az egészen sötét étcsokoládéval…

Vegetáriánusként egyre közelebbi kapcsolatba kerülhetünk a zöldségekkel, gyümölcsökkel, ezzel együtt a természettel, és néhány egyszerű irányelvet szem előtt tartva sokkal egészségesebb életet élhetünk.

Signup for our newsletter

Receive new products and offers straight in your inbox

[Insert your contact form here]